jump to navigation

Δικτυακός θερμοστάτης … ? ναι είναι γεγονός ! από την Proliphix. 15 Σεπτεμβρίου, 2006

Posted by smarthome in Νέα Προϊόντα, Τεχνικά Νέα, Τεχνολογία.
trackback

Ολοένα και περισσότερο, η ανάγκη του ελέγχου κάποιων κύριων πραγμάτων στο σπίτι, έχει γίνει στόχος κάποιων εταιρειών και με βάση αυτό προσπαθούν να μας κάνουν την ζωή εύκολη.

ThermostatΗ περίπτωση αυτή πιστεύω είναι άξια αφού η εταιρεία Proliphix κατασκεύασε έναν θερμοστάτη με δικτυακές δυνατότητες.

Τι το περίεργο? Ο θερμοστάτης δεν χρειάζεται καμία εξαιρετική εγκατάσταση αρχικά για να λειτουργήσει 🙂

Επίσης το λειτουργικό φαίνεται αρκετά καλό και εύκολο και για τον απλό χρήστη του internet αφού όλες οι λειτουργίες του μπορούν να γίνουν μέσα από έναν internet explorer εκτός βέβαια και από την οθόνη που διαθέτει. Από την πρώτη ματιά προσφέρει αρκετά αφού μπορείς να χρονο-προγραμματίσεις σε εβδομαδιαίο πρόγραμμα πότε να ανοίξει σε ποια

θερμοκρασία και κατά την διάρκεια της ημέρας να τρέχει με διαφορετικές θερμοκρασίες.

Επιτέλους να και μια καλή λύση μέσα στον απίστευτο κυκεώνα των προϊόντων που πραγματικά θα ενδιαφέρει αρκετά σπιτικά. Ειδικά για αυτούς που έχουν εξοχικά, σε βορινές περιοχές κατά την περίπτωσή μας, καλό θα ήταν να βρίσκανε και μια γωνιά ζεστή.

Τώρα που το internet στην Ελλάδα (όχι ότι είναι φθηνό έτσι? 😦 2 φορές επάνω από την ποιο ακριβή χώρα της Ευρώπης και με τις μισές ταχύτητες) είναι πλέον…. προσιτό θα είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί από κάποιον με λίγα χρήματα.

Για να επιτύχεις το ίδιο αποτέλεσμα έπρεπε να κάνεις τις απίστευτες εγκαταστάσεις για να έχεις ένα περίπου ίδιο αποτέλεσμα αλλά ποτέ τόσο καλό είτε μέσω τηλεφώνου είτε με την βοήθεια των SMS μηνυμάτων.

Άντε τέτοια καλούδια είναι που περιμένουμε, για να δούμε καμία…. ζεστή μέρα ! 🙂

Η εταιρεία Proliphix πάντως στο επίσημο site της εμφανίζει και διαφορετικά μοντέλα για την κάθε ανάγκη και χρήση που μπορεί να υπάρχει !

Σχόλια»

No comments yet — be the first.

Σχολιάστε